Får, ænder og høns...
- mangfoldighed!

Ænder...

Vores ænder kommer til gården som nyudklækkede ællinger max 3 dage gamle engang i juli. De er af racen danske landænder, de er fritgående på kløvergræs i en lille flok på bare 30 dyr - og naturligvis økologiske. Når ænderne græsser på kløver optager de omega 3 og 6, og motionen giver struktur i kødet. Ænderne bliver slagtet, når græsset ikke længere vokser, og dermed ikke længere kan sikre nok foder. Vi mener, det giver et godt andeliv og godt kød!

Pris:

Prisen julen 2019:

130,- kr/kg og de forventes at veje mellem 2,5 og 3,5 kg.

(evt. levering kr. 40,-)

UDSOLGT - kan reserveres sæson 2020


Får...

Vores lam er en blanding af Såne får og Gotlands får. Moderdyrene bor fast på Kimergården og er Såne får, som kendetegnes ved deres sorte hoveder og brune uld. Vædderen, der er Gotlænder og kendetegnes ved sin skinnende grå uld, lever det meste af året i sin egen flok, og besøger os i efteråret/ vinteren. Lammene læmmes på Kimergården i det efterfølgende forår, og så snart vejret tillader det, kommer de ud på græs - en blanding af lucerne, kløver og struktur græs, der sikrer en rigelig og god kost til lammene og magert og mørt kød.

Vores flok er lille med bare 5 moderfår og deres lam - og så er de naturligvis økologiske. Vi mener, det giver et godt fåreliv og bedre kød!

Skindene bliver er i 2019 indleveret på vores helt lokale garveri i Damsholte, og vi glæder os til at præsentere flotte mønske skind fra økologiske får i foråret 2020!

Pris:

Prisen pr. ½ slagtet lam på omkring 9-10 kg er kr. 1.200,- 

plus evt. tillæg for særlige udskæringer.

(Prisen på skind kommer når skindene kommer hjem.)

UDSOLGT - kan reserveres sæson 2020